Training NH Philosophy

Date: feb 23-24-25 2017.
Time: 9:00 – 17:00

Hierbij een aankondiging voor de driedaagse-training Neohumanistische filosofie 2017. Deze training heeft als doel om een verbinding te maken tussen prominente themas uit de Neohumanistisch filosofie en de student zelf; zodat op termijn authentiek lesgegeven kan worden door de student met neohumanistische filosofie als bagage. Dit is een intensief proces waarbij de geest/mind optimaal uitgedaagd wordt tot persoonlijke groei.

Deze training maakt deel uit van de Lotus Reeks “Train de trainer”; een reeks trainingen gericht op trainers en docenten die vaardigheden en theorie aangereikt krijgen om zelf te doceren in het onderwerp van de training. Deze reeks trainingen wordt gegeven door gerenomeerde internationale trainers met een uniek expertise en decennialange ervaring in hun vakgebied.

Ze worden nergens anders in de wereld aangeboden. Deze trainingen hebben een hoog niveau en zijn uniek qua inhoud en vorm. De trainingen zijn gericht op mensen die ervaring hebben met het geven van les of training. Voor deze trainingen in de reeks train de trainer is tevens voorkennis en affiniteit vereist met het neohumanisme.

download flyer training NH philosophy februari 2017.  Download flyer training NH-Philosophy [English].

Topics of the training:

  • Layers of the mind
  • Mind & Microvitae,
  • Yama Niyama,
  • Brahma Chakra; the Sutra’s; Cosmic mind & Unit mind.