Masterclass NH Philosophy 2 – Sept. 2017

Date: sept 20,21,22 2017
Time: 9:00 – 17:00

Hierbij een aankondiging voor een tweede driedaagse-training Neohumanistische filosofie in september 2017. Deze training heeft als doel om een verbinding te maken tussen prominente themas uit de Neohumanistisch filosofie en de student-filosoof; zodat op Authentiek lesgegeven kan worden met neohumanistische filosofie als bagage. Dit is een intensief proces waarbij de geest/mind optimaal uitgedaagd wordt tot persoonlijke groei.

Deze training maakt deel uit van de Lotus Reeks “Train de trainer”; een reeks trainingen gericht op trainers en docenten die vaardigheden en theorie aangereikt krijgen om zelf te doceren in het onderwerp van de training. Deze reeks trainingen wordt gegeven door gerenomeerde internationale trainers met een uniek expertise en decennialange ervaring in hun vakgebied.

Ze worden nergens anders in de wereld aangeboden. Deze trainingen hebben een hoog niveau en zijn uniek qua inhoud en vorm. De trainingen zijn gericht op mensen die ervaring hebben met het geven van les of training. Voor deze trainingen in de reeks train de trainer is tevens voorkennis en affiniteit vereist met het neohumanisme.

Download Masterclass flyer NH-Philosophy [English].

Topics of the training:

  • Layers of the mind
  • Mind & Microvitae,
  • Yama Niyama,
  • Brahma Chakra; the Sutra’s; Cosmic mind & Unit mind.

Subscribe to the Lotus Newsletter to learn about the next Neohumanist philosophy Masterclass.