Oudercursus Warmte en omhulling

Warmte en omhulling…
Voor dit doel organiseren we drie inspirerende avonden. Deze zullen gegeven worden door Julian Nelissen.

“De antroposofie biedt voor mij als ouder veel handvatten. Hierdoor kan ik voor mijn kind een warme en rijke omgeving creëren om zich te ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Opvoeden wordt niet een gericht voorbereiden op de maatschappij, maar een ontwikkelingsweg voor ouder en kind. In drie bijeenkomsten werk ik graag met een groep ouders. Ik werk vraag gestuurd, door te kijken welke vragen er leven en hier vervolgens op in te gaan vanuit het werk van Rudolf Steiner en aanverwanten, samen ervaringen uit te wisselen en verschillende spelvormen en opdrachten te doen.”

Julian Nelissen is leraar op de Vrije school en ouder.
distel in bloei als symbool
De cursus zal plaatsvinden op:

  • Woensdag 4 april van 20.00 tot 21.00
  • Woensdag 11 april van 20.00 tot 21.00
  • Woensdag 18 april van 20.00 tot 21.00

Locatie:  LOTUS; Rijnstraat 559, pad rechts langs de sporthal

De cursussen zullen een opeenvolgend karakter hebben waardoor het van belang is alle drie de avonden aanwezig te zijn. De kosten voor de drie avonden zijn in totaal 15 euro. Mocht dit een probleem zijn geef dit dan aan op kantoor bij Zonnelicht. Opgave via de leerkracht van de vaste groep van je kind of via kantoor van Zonnelicht voor externe aanmeldingen.