Inspiratieavonden bij Lotus

Uitnodiging voor Inspiratieavonden bij Lotus met Mindmap mind for life, abundance world en 'Discover en design'

We openen onze deuren op twee vrijdagen in de komende maand.
We nodigen daarvoor een selecte groep mensen uit voor twee zomerse inspiratieavonden in Den Bosch. Avonden die je veel meer kunnen brengen dan willkeurige andere.

Bijdragen, ontvangen, reflecteren, dansen en creëren, kennis maken met nieuwe werkvormen en ideeën. Daarvoor gebruiken we open-space technologie. Na de zomer openen wij maandelijks op vrijdagavond onze deuren voor alle geinteresseerden.

Indien u uitgenodigd wil worden schrijf u dan in bij onze nieuwsbrief.

Team Lotus

Link naar de eerstvolgende vrij toegankelijke Inspiratieavonden .

Over het begrip Open Space Technology bij inspiratieavonden.

Ben voorbereid om verrast te worden! Open Space Technology is in feite een eenvoudige manier om effectiever en productiever te communiceren in een groep. Het staat in schril contrast met de traditionele vergadervorm vanwege de kwaliteit van de uitkomsten en de snelheid van het behalen van resultaten. Open Space Technologie is gratis. Niemand is er de eigenaar van. Het is effectief in het bereiken van maximale betrokkenheid bij de deelnemers en productief door weinig zichtbare actie van een facilitator. Door snelkoppelingen naar verdieping en begrip en een vrije en open vorm.

Van bijzonder belang in de Open Space Technology is het gebruik van intuïtie – jouw intuïtie. Iedereen heeft het, maar sommigen van ons merken het bijna nooit op. En indien wel opgemerkt, vertrouwen we het vaak niet als leidraad in een gesprek met een groep mensen. In de Open Space Technology kun je de kracht van dit verborgen intuïtieve pareltje in groepscommunicatie herontdekken.

Open Space Technologie in vier eenvoudige stappen:

  1. Start in een cirkel
  2. Een bulletinboard maken
  3. Open een marktplaats
  4. Aan de slag

Deze tekst is vrije interpretatie van het werk van Harrison Owen “Open Space Technology – een gebruikersgids”.  2008

Wil je Open Space Technology in de praktijk ervaren, kom dan naar één van de vrij toegankelijke Lotus inspiratieavonden in den Bosch