Focus 7 – Groei naar subtiliteit en fijngevoeligheid

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/11/2020
13:00 - 15:30

Locatie
Zonnelicht - Spiegelzaal

Categorieën


Groei naar subtiliteit en fijngevoeligheid is de  7e training in de reeks van acht gecertificeerde Focus trainingen in 2020.

De Focus training voor leraren legt een basis te kunnen doceren vanuit wijsheid. Het doel van de training is het ontwikkelen van je empathische en altruïstische kwaliteiten (21-st century skills); zodat een positieve impuls geboden kan worden aan de uitdagingen van nu. De training is gericht op zelfbewustwording en het vergroten van je relationele bewustzijn.

Groei naar subtiliteit en fijngevoeligheid – Module 7 – is cruciaal voor het werken met kinderen in hun kwetsbare eerste levensfase. Groei naar subtiliteit en fijngevoeligheid is haast ongrijpbaar woorden… maar iedereen herkent het verschil tussen een subtiele en fijngevoelige benadering of  het tegenovergestelde. De module is gericht op het ontwikkelen van een hogere sensitiviteit en bewustwording. Bewustwording van alles wat er binnen en buiten jezelf gebeurt. Deze module bevat ontwikkelingsoefeningen voor empathie kwaliteit en kennismaking met universele menselijke waarden.

Check voor het overzicht van de reeks trainingen- deze link

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.