Contact

Wij denken graag met je mee!

Heb je een vraag over één van onze events, heb je een suggestie voor een onderwerp, of zie je mooie kansen om samen te werken, laat het ons weten! We denken graag met je mee. Vind je bellen fijner? Vermeld dan je telefoonnummer in je bericht en laat ons gelijk even weten wanneer je goed bereikbaar bent.

Gegevens

Lotus Training
Rijnstraat 557a
5215EJ ’s-Hertogenbosch

info@lotustraining.nl

Algemene voorwaarden

We zijn op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig onder kantoortijden. Berichtjes die op andere momenten binnenkomen, worden op één van deze dagen gelezen en zo snel mogelijk beantwoord.

Laat een bericht achter

6 + 1 =

Een training geven of aanvragen

Een training geven
Wil jij je kennis en ervaring delen over onderwerpen als Duurzaamheid, Ecologie, Onderwijs, Creativiteit, Diversiteit, Persoonlijke ontwikkeling of Gezondheid? Laat het ons weten! We kijken graag mee hoe we jouw expertise in ons aanbod kunnen voegen.

Een training of programma aanvragen voor je medewerkers
Heb je als school, kinderopvang, of andere organisatie interesse in een deel van ons aanbod als bijscholing voor je medewerkers? Wij stemmen dit graag met je af!

Een ruimte huren of sparren over jouw project

Een ruimte huren
Heb je al een eigen workshop of cursus op de planning staan, maar zoek je nog een fijne ruimte? Ook dan kun je bij ons terecht. Stuur ons een bericht met je plannen en wat je nodig hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden en nemen we contact met je op.

Een eigen project onder de aandacht brengen
We vinden het belangrijk om samen te werken met mooie initiatieven in binnen- en buitenland die aansluiten bij onze visie. Het kan gaan om het delen van kennis, maar ook om het uitwisselen van inspirerende trainers of het doorverwijzen van geïnteresseerden. Laat het ons weten als je hier over wil sparren!

Veelgestelde vragen

De kans bestaat dat je een vraag hebt die anderen ook hebben. Veelvoorkomende vragen hebben we daarom hieronder vast beantwoord. Mocht jouw vraag of antwoord er toch niet tussen staan, kun je natuurlijk altijd nog gebruik maken van het contactformulier.
Hoe kan ik me inschrijven?
Bij ieder event staat een inschrijfknop die je kunt gebruiken om je aan te melden. Zo komen je gegevens bij ons terecht om te verwerken. Je krijgt via de mail een bevestiging van je aanmelding, eventuele aanvullende informatie en waar van toepassing de betaalgegevens. Ligt het event wat verder in de toekomst, krijg je vaak een aantal dagen van tevoren nogmaals een bericht van ons met de praktische details.
Wat zijn de kosten?
De kosten verschillen per event. Dit staat bij het event aangegeven. Sommige events zijn gratis toegankelijk.
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Bij sommige events werken we met vooraf betalen (iDeal). Soms hanteren we een ‘betalen aan de deur’ beleid, dan kan er gepind worden. De mogelijkheden staan altijd bij het event vermeld.
Hoe zit het met annuleren of wijzigingen?
Tot een week vóór het event kun je nog annuleren. Bij later annuleren is teruggave van de gemaakte kosten vaak niet meer mogelijk (zie Algemene Voorwaarden).
Bij wijzigingen van onze kant proberen we altijd op tijd te communiceren en een goed alternatief te bieden.
Wat zijn jullie openingstijden?
We zijn geopend voor (aangemelde) bezoekers van onze events op de data en tijden van de events zelf. Daarbuiten zijn er op een aantal dagen in de week medewerkers aanwezig op kantoor.
Parkeergelegenheid
We hebben een aantal parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Daarnaast is er gratis parkeren in de wijk.

Blijf op de hoogte!

Lotus Nieuwsbrief & Community

Wil je op de hoogte blijven van aankomende events? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je kunt je via het contactformulier ook vrijblijvend opgeven als ‘geïnteresseerde’ in de Lotus Community. Eén van onze ambities is om een actieve lokale community samen te brengen en te ondersteunen in hun ideeën en projecten voor een duurzame, sociale wijk/stad. Samen maken we de omslag van creatieve ideeën naar haalbare plannen!