Aanbod & Agenda

We nodigen je graag uit

Onze trainingen vinden plaats op onze Campus in een pand dat wij delen met de Duurzame BSO van kinderdagverblijf Zonnelicht. Hier nodigen we trainers en sprekers uit met diverse expertises voor een vast aanbod, een losse workshop of een reeks trainingen. We streven naar een fijne balans tussen informatie, inspiratie en praktische tips en vaardigheden.

Iedere inspiratieavond, training of workshop past bij één of meer Areas of Change: Bewust Ontwikkelen, Gezond Leven, een Groene Toekomst, Eerlijk Ondernemen en Creatieve verbinding.

Agenda

We zijn op dit moment druk bezig met het verder vullen van de agenda voor het nieuwe seizoen.  Zo werken we onder andere aan:

  • Een workshop Babymassage
  • Een maandelijkse avond voor al je Opvoedvragen
  • Van Schoenendoos tot Jaarrapport, voor ondernemers met een duurzame of sociale missie

En natuurlijk nog veel meer! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je verderop op deze pagina in voor onze nieuwsbrief!
Hieronder vind je de trainingen die al gepland staan.

Ideeën en vragen

We stemmen onze programma’s graag af op de behoefte van deelnemers en de omgeving. Laat het ons weten als je een verzoek of idee hebt voor een evenement! Voor vragen over ons aanbod of je inschrijving kun je terecht bij de FAQ of de Algemene voorwaarden, of natuurlijk even contact met ons opnemen via het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

“Knowledge is a treasure,
but practice is the key to it.”

Lao Tze